Thursday 9 January 2014

Volleyball spil Ordliste

Volleyball spil Ordliste

DEL 3, DEFINITIONER
KONKURRENCE / kontrolområdet
Konkurrencerådet / Control Area er en korridor omkring banens og fri zone, som omfatter alle rum op til de ydre barrierer eller afgrænsning hegn. Se diagram / figen 1a.
ZONER
Disse sektioner i spilleområdet (dvs. banens og frizone) som defineret til et bestemt formål (eller med særlige restriktioner) inden for reglen teksten. Heriblandt: Front Zone, service Zone, Substitution Zone, Free Zone, Back Zone, og Libero Replacement Zone.
OMRÅDER
Disse dele af gulvet uden for frizonen, identificeret ved de regler, som har en specifik funktion. Heriblandt: warm-up-området og feltet.
LAVERE SPACE
Dette er det rum, der defineres ved sin øvre del af bunden af ​​nettet og snoren sammenføjning det til stolperne, på siderne af de stillinger, og bunden af ​​spillefladen.
Overspilningsområdet
Overspilningsområdet er defineret ved:
- Den vandrette bånd på toppen af ​​nettet
- Antennerne og deres forlængelse
- Loftet
Bolden skal krydse på modstanderens banehalvdel gennem overspilningsområdet.
EKSTERN SPACE
Den eksterne rum er i det lodrette plan i nettet uden for passage og lavere rum.
Udskiftningszonen
Dette er den del af den frie zone, hvorigennem substitutioner udføres.
MEDMINDRE efter aftale FIVB
Denne erklæring anerkender, at mens der er regler om de standarder og specifikationer for udstyr og faciliteter, der er tilfælde, hvor særlige arrangementer kan ske ved FIVB for at fremme spillet volleyball eller for at teste nye forhold.
FIVB STANDARDER
De tekniske specifikationer eller begrænsninger som defineret af FIVB til producenter af udstyr.
Straffesparksfelt
I hver halvdel af konkurrencen / kontrolområdet, er der en straffesparksfeltet placeret bag forlængelsen af ​​baglinjen, uden for frizonen, som bør placeres minimum 1,5 meter bag bagkanten af ​​bænken.
FEJL
a) En spiller handling i strid med reglerne.
b) Et regelbrud andet end en spiller handling.
Driblekegler
Drible midler hoppende bolden (som regel som en forberedelse til at vende og servering). Andre forberedende aktioner kan omfatte (blandt andre) at flytte bolden fra hånd til hånd.
TEKNISK TIME-OUT
Denne særlige obligatoriske time-out er, ud over time-outs, at tillade markedsføring af Volleyball, analyse af leg og til at tillade yderligere kommercielle muligheder. Teknisk Time-Outs er obligatoriske for FIVB, World og officielle konkurrencer.
BALL RETRIEVERE
Disse er personale, hvis job det er at opretholde spillets flow ved at rulle bolden til serveren mellem stævner.
RALLY POINT
Det er det system for at score et punkt, hver gang et rally er vundet.
INTERVAL
Tiden mellem sættene. Ændringen af domstolene i det 5. (beslutte) apparatet ikke skal betragtes som et interval.
Genudpegningen
Det er den handling, hvorved en Libero, der ikke kan fortsætte eller erklæres af holdet "ude af stand til at spille", har hans / hendes rolle, som nogen anden spiller (undtagen den løbende udskiftning player) ikke er på banen på tidspunktet for re-betegnelse.
UDSKIFTNING
Det er den handling, hvorved en regelmæssig spiller forlader retten og enten Libero (hvis mere end én) tager hans / hendes sted. Dette kan endda inkludere Libero for Libero udvekslinger. Den regelmæssige spiller kan derefter erstatte enten Libero. Der skal være en udfyldt rally mellem erstatninger indebærer nogen Libero.
INTERFERERE
Enhver handling, som vil skabe en fordel mod modstanderen team eller enhver handling, som forhindrer en modstander i at spille bolden.
Genstand uden
Et objekt eller en person, der samtidig uden for banen eller tæt på grænsen af ​​det frie spilleområde giver en forhindring for flyvningen af ​​bolden. For eksempel: loftslys, dommerens stol, tv-udstyr, sekretærbordet, og netto stillinger. Udenfor objekter omfatter ikke antenner da de betragtes som den del af nettet.
ERSTATNING
Det er den handling, hvorved en regelmæssig spiller forlader retten og en anden regelmæssig spiller tager hans / hendes sted.


udspring: Volleyball Spil

No comments:

Post a Comment